-->
banner
banner
tutorial-software-blog

Blog saye menceritakan tentang kaedah tutorial Blog,Photoshop,dan Easy math,selain itu pengunjung boleh menonton TV di blog saye ,perkhidmatan software pun disediakan, percayalah anda pasti berpuas hati bila bersantai diblog saye.peranan blog saya ini adalah untuk memudahkan pelawat mencari isu semasa kaedah Search engine optimize SEO ,backlink booster,dan sebagainya.

Tuesday, 11 September 2012

segmen | ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com

Cari disini
Loading





assalamualaikum


dengan rasminya saye memutuskan untuk membuat 1st segmen "ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com"..dan segmen ini bermula 12/9/2012 - 20/9/2012

hadiah yang sempoi:
VIP user + 5000 coin untuk TOP 5 user
VIP user untuk 30 orang terawal menyertai segmen

syarat-syarat penyertaan :

1.mestilah menjadi user surfexchangeclicks.com kalau belum register sini

2.copy tajuk ini "ashadi mencari top fans surfexchangeclicks.com"

3.copy logo diatas(letak url ke entry ini) dan copy entry ini -->exchange community(nak tukar ayat sendiri pun boleh)
paste di blog / website korang..

4.tag sekurang-kurangnye 3 member..

5.jangan lupa tinggalkan link entry dipetak komen

cara mencari pemenang bertuah :

1.anda berjaya invite walaupun seorang 
2.traffic yang datang dari blog anda juga dikira .
3.jika tiada tersenarai yang diatas admin akan guna random.org untuk mencari pemenang bertuah

tujuan segment :
1-mencari fans/peminat di surfexchangeclicks.com
2-menambah user di surfexchangeclicks.com

sebarang pertanyaan boleh chat di facebook admin abdul hadi(unlock)avialable for all / sare says(bloked) only friend can  chat



senarai peserta :

1.http://mastery-online.blogspot.com/2012/09/assalammualaikum-dan-salam-sejahtera.html
2.http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
3.http://www.khairilmazri.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
4.http://www.mohdnoorshawal.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html
5.http://mochalovaa.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html
6.http://cikyalah.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html
7.http://lolipopcandy-sumariati.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
8.http://www.blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-top-fans-surfexchangeclickscom.html
9.http://missnij143.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
10.http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html 
11.http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
12.http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-join-segmen-ashadi-mencari-top-fans.html
13.http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html
14.anda.?
15.....
Comments
24 Comments

24 comments:

  1. done ! http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
  2. aku dah join tu

    http://www.khairilmazri.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
  3. Shawal join!! :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik :D

      dan terima kasih kerana menjadi penaja kami :D

      Delete
  4. siap! maap entry agak kesengalan, edit memalam buta gini lah jadik

    http://mochalovaa.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html

    adios~

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerane join 1st segmen saye :D

      Delete
  5. http://missnij143.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html


    saya join!!!

    ReplyDelete
  6. fatin join..
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. username sy fatinalyaa , knp sy xboleh login?

      Delete
    2. awak dah confirm email belum .?
      sbb username tuh tiade dalam database
      detail : http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/09/exchange-clicks-surfexchangeclickscom.html

      kalau ade masalah lagi boleh email kan ke sonic_gw90@yahoo.com

      Delete
    3. congraz!! your acc active .. vip user 360 activated!

      Delete
  7. join..http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
  8. dah join segmen terbaekk
    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-join-segmen-ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana join segmen saye :D

      Delete
  9. hyeeee..saya dah join sini..visit here..thx :))))


    http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/09/ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

sharing is caring is loving

sebarang pertanyaan dan penambahan boleh
ditulis di petak komen ku ini-segala
pandangan anda teramat dihargai.

~sekian~
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

drop your link here for blog walking!
get 32 backlink

shared