-->
banner
banner
tutorial-software-blog

Blog saye menceritakan tentang kaedah tutorial Blog,Photoshop,dan Easy math,selain itu pengunjung boleh menonton TV di blog saye ,perkhidmatan software pun disediakan, percayalah anda pasti berpuas hati bila bersantai diblog saye.peranan blog saya ini adalah untuk memudahkan pelawat mencari isu semasa kaedah Search engine optimize SEO ,backlink booster,dan sebagainya.

Tuesday, 17 July 2012

Vote for up trafic n win voucher RM300!!woaa~ ^o^

Cari disini
Loading
Top 5 !
assalamualaikum

:idea
jom VOTE

VOTE = undi
hai~maksud vote un xthu ke

:tepi
dulu saye un xthu

kata2 peserta
"Gambar ni merupakan seluar jeans favourite Lyssa. Selalu juga Lyssa keluar mana-mana dengan memakai seluar ini. Sebenarnya Lyssa tak kisah sangat pasal saiz, asalkan selesa. Yang paling penting cutting and curve ia sesuai dengan bentuk badan Lyssa yang semulajadi ini. Potongan ia kemas dan yang best ianya memang selesa dipakai walau di mana pun saya berada. Bagi Lyssa, potonganlah yang teramat penting dan menjadi keutamaan, bukannya saiz!"
Keluar malam bersama teman-teman wanita 
Cara menggayakan jean untuk menghadiri mesyuarat separuh rasmi 
Keluar bersama jejaka idaman buat kali pertama 





         Lyssa menggayakan Boot Cut Skinny (Demi Curve) untuk ke 3 majlis yang berbeza :)

Syukur alhamdulillah . Setelah selesai sahaja vote-vote yang hari tu , Lyssa telah pun menjadi salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award ! Finalist hanya dipilih seramai 5 orang sahaja dan Lyssa lah salah seorang daripada mereka . 

Bagi menentukan siapa yang bakal memenangi Tempat Pertama , anda semua dikehendaki mengundi peserta yang anda rasa memang layak untuk bergelar Juara . Dan tanpa segan silunya Lyssa harap sangat korang dapat mengundi Lyssa setiap hari sehingga 31 julai 2012 !
Boleh tak ? Itu pun kalau korang rasa Lyssa layak la kan ? hihok :p
XD

Cara nak mengundi ? :

1. Anda WAJIB ke link ini --->   http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .




5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !

:hoi
pengumuman

** Ehem . Ehemm . Bagi sesiapa yang yang buat entry pasal VOTE LYSSA ni , Lyssa akan buat satu entry untuk link-kan entry korang tu . Nak tak ? HEHE . Bolehlah orang lain ber-blogwalking ke blog korang jugak nanti . Tak nak tak pe . Tak kesah pun .  Bagi sesiapa yang dah siap entry tu , just send LINK ENTRY di ruangan comment  LYSSA yah
bukan saye.
:cool

dengan harapan lyssa menang 
:ohno






~menang kalah itukan adat permainan~
:sosek
by : kucing saye bleh cakap
Comments
16 Comments

16 comments:

  1. meronda kat sini..
    meh ke blog miss z pula

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

    ReplyDelete
  2. dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

    jom nak hadiah dari dieya?
    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini pulak

    http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  4. http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

    Jejalan kat sini .. Vote vote :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Dah follow awk he* dari kak lysa blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. dh vote

    awak dah vote ke ??

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye vote lepas pukul 12:00 tengah malam semangat woo~
      wikiwiki

      Delete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

sharing is caring is loving

sebarang pertanyaan dan penambahan boleh
ditulis di petak komen ku ini-segala
pandangan anda teramat dihargai.

~sekian~
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

drop your link here for blog walking!
get 32 backlink

shared